Új építésű modern letisztult családi házak a Csongor Residence Lakóparkban. A lakópark a Csongor utca legelején kerül kialakításra. 10 Db családi ház. CSOK igényelhető rá, aminek az ügyintézésében 100 %-ban el tudunk járni, illetve minden segítséget meg tudunk adni. A tervek alapján az ingatlanok már leköthetők.

A buszmegálló karnyújtásnyira, a kerékpár út 5 lépésnyire, és az elkerülő, ami az autópályára vezet 3 percnyire, de ami a legjobb, hogy a város még ha sorompót is kap az ember, akkor is max 5-7 perc.

Csongor Residence Lakópark 7 – 8 – as Lakás 

7. Ingatlan: – ELKELT-
8. Ingatlan:  – ELKELT-

Érdeklődni: +3670 6 284 284

Csongor Residence Lakópark 9 – 10 – as Lakás

9. Ingatlan:  – ELKELT –

10. Ingatlan:  – ELKELT –

Érdeklődni: +3670 6 284 284

 

Ami a felszereltségüket illeti:

Minden Ingatlan 4 szoba + nappali konyha étkező, külön wc, fürdő, gardrób+ dupla garázzsal készül el. A garázskapu szigetelt, motoros 2 távirányítóval.
Fűtési rendszer, alap esetben Immergas kondenzációs gázkazán, padlófűtéssel, illetve a szobákban radiátoros fűtéssel.
Választható + opció a Hőszivattyús fűtési rendszer, ami egy mennyezet fűtés-hűtési rendszerrel kombinálva kerűl kiépítésre. Ezt a rendszert már pár éve alkalmazzuk megépült házainkban és imádják! Tökéletesen működik, minimális költséggel, és nyáron a klímát 120 %-ban kiváltja. Még aki érzékeny a klímára, az is nyugodtan élvezheti nyáron az előnyeit.

A hőszivattyúról egy kicsit bővebben:

Sokan kérdezik az érdeklődők közül, hogy lehet majd gáz is az épületben, mert nem igazán bíznak a hőszivattyúban, meg nem nagyon ismerik, meg ha elromlik, akkor mi lesz?! – Nos , igazából mindenkinek van már most is jelenleg 1 hőszivattyúja az otthonában! Igen, a hűtő! Bizony, és én ismerek olyat akinek 25-30 éves a hűtője, és képzeljék el, MŰKÖDIK, igen még a mai napig.
Nos lényegében ezzel szerintem meg is nyugtathatunk mindenkit, a hőszivattyú nem egy újonnan feltalált valami, hanem egy igen is kiforrott tökéletesen működő, sokkal költséghatékonyabb technológia, mint a gáz FŰTÉS!
Azért emelem ki a fűtést, mert ugye gázzal csak azt lehet, fűteni!

Na és itt jön a hőszivattyú behozhatatlan előnye a gáz fűtéssel szemben, ezzel bizony HŰTENI is lehet nyáron. Bizony lehet – ugyan is a hűtőnk is belül ugye bár hideg, de kívül, a hátulja meleg. Tehát a hőszivattyú igény szerint fűt vagy hűt!
Természetesen a hűtéshez az épületen belül ki kell alakítani a megfelelő mennyezeti megoldásokat, hogy a felület hűtés létre jöhessen. Az elmúlt években több már átadott és lakott ingatlanunk készült el ezzel a fűtés – hűtési rendszerrel, és kiválóan működnek! Nem úgy mint egy klíma berendezés, ami a jég hideg levegőt fújja be az épületbe, hanem folyamatosan, fokozatosan a mennyezet felületén keresztül hűti ki a házat.

De az áram milyen drága!! Szintén mindenki felemlegeti.
Nos valóban, üzemeltetés szempontjából kb. mint ha gázzal fűtenénk. Csak hogy az E.ON-nál létezik az a bizonyos H-tarifa. Ez a tarifa a fűtés szezonban egy sokkal kedvezményesebb elszámolási tarifát jelent, tehát sokkal kedvezményesebb áron jutunk áramhoz, amivel fűtünk.

Mi van ha elmegy az áram?! A következő kérdés! :)))
Ha el megy az áram akkor majd visszajön, no de addig a gázkazán szivattyúi sem mennek, és a kazán sem kapcsol be. Tehát ha elmegy az áram, akkor sötét és hideg lesz a házban, mindegy ki mivel fűt! :))

De a legrosszabbat még nem is említettem.
Van az a bizonyos Napelem, gondolom ugye már mindenki hallott róla, és a rengeteg pályázati illetve részlet fizetési lehetőségről ahogy hozzá lehet jutni. Nos ha valaki rá szánja ezt a többlet költséget az ingatlanra, és itt most már nem kell óriási költségre számolni, akkor az ingatlan éves üzemeltetési költségét meg tudja termelni saját magának! Igen jól olvassák, így nem igazán kerül pénzbe az ingatlanban való lét. Nem fagy meg bent senki, és nem is fog izzadni nyáron, sőt még világítás is lesz, és mindez valóban 0 – ft ért!
És itt most nem Passzív házakról beszélek, csupán arról, hogy a felhasznált energia mennyiséget az otthonunk tetején megtermeljük. Nincs ebben semmi csoda.
Szóval ezt tudja a hőszivattyú, de természetesen ha valaki gázt szeretne az épületbe, akkor nagyon szívesen felszereljük gázzal az ingatlant.

Azért írtam kicsit bővebben az általunk kínált ingatlanokról, és a bennük rejlő technológiákról, mert házat bárkitől tud vásárolni, de egy olyan életérzést amit egy ilyen ingatlan nyújt, csak kevesektől.

Tudlik házak – Átgondolt kifinomúlt.

Érdeklődni: +3670 6 284 284

A részletes műszaki tartalomért, és a választható plusz opciók miatt érdeklődjön telefonon, e-mail-ben , vagy személyesen.

Ár: 

1. Ingatlan: br. – ELKELT-
2. Ingatlan: br. – ELKELT-

Csongor Residence Lakópark 1 – 2 Lakás

Csongor Residence Lakópark 3 – 4 Lakás

 

Akár teljesen önfenntartó ingatlanná is varázsolható egy komplett napelem rendszer bevonásával. A hőszivattyús technológiának köszönhetően.

Ár:
3. Ingatlan: -Elkelt  
4. Ingatlan: – ELKELT-

Csongor Residence Lakópark 5 – 6 Lakás 

Ár:
5. Ingatlan: – ELKELT –
6. Ingatlan Emeletes : – ELKELT –